Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
övrigt

Nato värst.

2016-12-16 18:17 #0 av: [krutgubben]

Nato leder ligan i de som kränkt svenskt luftrum och Ryssland har bara kränkt luftrummet 2 till 3 gånger det här året. Jag tycker Ryssland gör det bra i Syrien som försöker få ett slut på kriget där, för hur blev det i Irak och Afghanistan efter USA:s insatser? Jo man lämnade länderna i sticket och terrorismen tog över....

Anmäl
2016-12-16 19:19 #1 av: Jimmy.L

Säger du samma sak om ryska bombningar av sjukhusen i Syrien som dom genomfört? Eller att regimen i Syrien fängslade barn, kvinnor och män och använde tortyr och våldtäkter på dessa? I början av kriget grävdes det fram massgrav vid ett av dessa fängelser upp med 100-tals kroppar.

Ryssland bombar civila i Syrien men förnekar det trots vittnen. Dom påstår att inga civila har dödats av ryska vapen. Sanningen är att civila dör alltid i krig.

Ryssland tjänade på att sälja krigsmaterial till Syrien samt dom vill inte förlora sin örlogsbas i Syrien. 

Ryssland/Sovjet lämnade Afghanistan i kaos visste du det? När man tågade ur så tog klankrigen över och senare Talibanerna som fick stöd av Al Qaida.

Sajtvärd för Debatt, Mina Foton, kust & Hav, Militärhistoria, Skärgårdsbåtarna, sport, Stockholm 

Anmäl
2016-12-16 19:47 #2 av: [krutgubben]

USA har också bombat sjukhus och civila, och att dom lämnade Afghanistan och Irak för tidigt har också dödat mängder med civila.... Putin förtjänar fredspriset.

Anmäl
2016-12-16 20:01 #3 av: Jimmy.L

Putin har startat krig i Ukraina ska Putin ha fredspris för det? Ryssland uppmanar till krigsbrott mot krigsfångar i Ukraina.

Sajtvärd för Debatt, Mina Foton, kust & Hav, Militärhistoria, Skärgårdsbåtarna, sport, Stockholm 

Anmäl
2016-12-17 22:47 #4 av: [krutgubben]

Glöm aldrig att dom var först in i Berlin och vad dom gjort för oss andra....

Anmäl
2016-12-18 07:59 #5 av: Jimmy.L

#4 Så det skulle försvara Rysslands krig i Ukraina? 

Glöm inte bort att utan hjälp av USA i Andra världskriget hade Sovjet inte klarat sig. Dom fick en massa lastbilar och förnödenheter. 

Sajtvärd för Debatt, Mina Foton, kust & Hav, Militärhistoria, Skärgårdsbåtarna, sport, Stockholm 

Anmäl
2016-12-19 21:33 #6 av: [krutgubben]

Klart jag inte glömmer de alla som offrade sitt liv i Normandie bla under landstigningen och inte de andra heller, men Ryssland är inte ett ont land. Dom ser bara över sitt eget hus liksom vi i väst....

Anmäl
2016-12-19 23:38 #7 av: ElLobo

Det kan ju alltid diskuteras. Men det tycker jag inte hör hemma på den här sajten - det finns andra sajter där den diskussionen passar bättre.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.