Annons:
Etikettevenemang
Läst 5585 ggr
[Jimmy.L]
4/13/13, 2:16 PM

130413-14: Ubåt besöker Göteborg

Har du någon gång undrat hur en ubåt ser ut på insidan? Om du vill ha svar på det ska du bege dig till Stigbergskajen i Göteborg den 13 - 14 april. Första ubåtsflottiljen besöker Göteborg och ger dig och dina vänner möjlighet att gå ombord på en svensk ubåt och dykeri- och ubåtsräddningsfartyget HMS Belos

Under två dagar i september 2012 fick nästan 3 800 besökare se hur en ubåt ser ut på insdan. Dessutom fick de möjlighet att se hur Försvarsmaktens mest avancerade dykplattform fungerar.

Helgen den 13 - 14 april kommer Första ubåtsflottiljen till Göteborg och välkomnar gäster på västkusten att besöka dykeri- och ubåtsräddningsfartyget HMS Belos och ubåten HMS Södermanland.

På plats finns också ett tält med yrkesinformatörer och information om Försvarsmaktens utbildningar för den som exempelvis är intresserad av att söka en grundläggande militär utbildning och en karriär i ubåtsvapnet.

Hur styr man en ubåt? Hur trångt är det egentligen? Hur djupt kan dykarna på HMS Belos dyka? Helgen den 13 - 14 april får du förhoppningsvis svar på många av dina frågor om ubåtar, dykning och ubåtsräddning.

Läs mer på http://www.forsvarsmakten.se/sv/Forband-och-formagor/Forband/Forsta-ubatsflottiljen-1-ubflj/Nyheter/Forsta-ubatsflottiljen-besoker-Goteborg/

Annons:
[Björn.B]
4/13/13, 4:24 PM
#1

Blir det något liknande i stockholm?

[Jimmy.L]
4/14/13, 10:20 AM
#2

#1 Det vet jag inte, brukar ju hållas något i Maj.

Upp till toppen
Annons: