Annons:
Etikettevenemang
Läst 2420 ggr
[Jimmy.L]
9/16/15, 4:16 PM

150919: Teknik i Försvarsmakten

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Försvarsmaktens tekniska skola fyller 10 år. Det firar vi med alla som vill delta den 19 september. Från klockan 10.00 är du välkommen att hälsa på och titta närmare på Försvarsmaktens teknik.

Det kommer finnas massor att hitta på och uppleva på FMTS den 19 september. Flyguppvisningar med JAS39 Gripen och de klassiska Spitfire och P51 Mustang. Utställningar med helikoptrar och andra flygande maskiner. Du kan prova vår flygsimulator och själv landa på Halmstads flygplats. Utställningar av stridsfordon som stridsvagn 122 (Leopard) som blev utnämnd till världens bästa stridsvagn av Discovery channel. Underhållning av fältartister, pröva-på-verksamheter och tävlingar. Det kommer finnas mat till försäljning för den hungrige. Hallandstrafiken bjuden den här veckan alla på gratis resor i samband med Mobility week. Under dagen går det också en extrainsatt linje, var 15:e minut, mellan Österskans och Flottiljområdet. Också den turen är gratis. Välkomna!

Program för dagen

Annons:
[Jimmy.L]
9/20/15, 8:32 AM
#1

Det var en dramatiskt sänkt medelålder bakom spakarna när Försvarsmaktens tekniska skola firade tio år. - See more at: http://hallandsposten.se/nyheter/halmstad/1.4312074-det-unga-gardet-intog-fmts#sthash.BsJLUxWP.dpuf

Upp till toppen
Annons: