evenemang

130814-17: Ystad International Military Tattoo

2013-08-13 08:17 #0 av: ElLobo

En militärmusikalisk upplevelse i världsklass! Ystad International Military Tattoo står för dörren. Den 14 – 17 augusti är det åter dags för en sprakande show med några av världens bästa militära musikkårer.Ystad International Military Tattoo står för dörren. Den 14 – 17 augusti är det åter dags för en sprakande show med några av världens bästa militära musikkårer. Säckpiporna finns där, liksom gumsen Messaoud IV, som tillhör de franska tiraljörerna, har korprals grad och är belönad med Franska arméns hedersmedalj. Tio kårer från olika delar av Europa kommer att sätta färg på tillställningen och göra den till en oförglömlig kväll.


Ystad International Military Tattoo kommer som vanligt att ha alla sina fyra kvällskonserter ute på gamla regementsområdet. Nytt för i år är att även andra kommuner runt om i Skåne kommer att kunna få ta del av programmet dagtid.


De orter som får besök av Ystad International Military Tattoo är Eslöv, Staffanstorp, Hörby och Kristianstad.


Kvällskonserter blir det som vanligt i Ystad. Här kommer också den stora paraden med samtliga kårer att ske i samband med invigningen på Stortorget den 14 augusti kl 12.45.


Fler länkar:

Pressmeddelande   

Ystad International Military Tattoo  

Ystad Österlen    

Anmäl
2013-08-13 08:33 #1 av: Jimmy.L

Det brukar alltid bli en trevlig föreställning.

Sajtvärd för Debatt, Mina Foton, kust & Hav, Militärhistoria, Skärgårdsbåtarna, sport, Stockholm 

Anmäl
2013-08-13 10:47 #2 av: [ludden]

Har för mig den brukar visas på tv.

Anmäl
2013-08-17 19:03 #3 av: Jimmy.L

Familjen Edlund är till stora delar engagerat i tattooet. De tre bröderna Edlund arbetar som volontärer. Storebror Ossian Edlund, 17, spelar dessutom själv. Pappa Anders Edlund är med i arrangörsstaben.

http://www.ystadsallehanda.se/ystad/article1954305/Tattoo-en-familjeaffar.html

Sajtvärd för Debatt, Mina Foton, kust & Hav, Militärhistoria, Skärgårdsbåtarna, sport, Stockholm 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.